<$BlogSunday 27 May 2007

<$Blog

SAW 2 - TESTERE 2










"Testere" filminden hatırladığımız psikopat seri katil ki Jigsaw'un işaretleriyle dolu yeni bir cinayet ortaya çıktığında, Detektif Eric Mathews kapsamlı bir soruşturma başlatır ve Jigsaw'u kolayca yakalar. Ama yakalanmak, Jigsaw'un alçakça plânlarının bir parçasıdır sadece. Kurbanlarından sekizi hâlen hayatları için mücadele etmektedirler. Artık Mathews'un oyuna girme zamanı gelmiştir.

Vizyon: Darren Lynn Bousman
Yönetmen: Darren Lynn Bousman
Oyuncular: Tobin Bell, Tim Burd, John Fallon











SAW 3 - TESTERE 3







"Testere" serisinin bu yeni filmi dehşet öğeleriyle zihnin ve hayalgücünün sınırlarını zorluyor. Efsane katil Jigsaw ve müridi Amanda bir yandan hasta olan Jigsaw'u acımasız oyunlarına devam edebilmesi için hayatta tutmaya çalışırken, diğer yandan yeni kurbanlarının hayata bağlılıklarını akıl almaz işkence ve oyunlarla test etmeye devam ediyorlar.

Suç dehası Jigsaw, yeni çırağı Amanda'yla (Shawnee Smith) birlikte bir kez daha kaçmayı başarmış ve ortadan kaybolmuştur. Şehirdeki dedektifler ikilinin yerini bulmaya çalışırken, Doktor Lynn Denlon (Bahar Soomekh) ve Jeff (Angus Macfayden) Jigsaw'un satranç maçının son piyonları olmak üzeredirler ama bundan haberleri yoktur.




Labels: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Google
 
eXTReMe Tracker